A murit în urmă cu cinci ani, dar absenţa lui încă o macină. Lorena de la MPFM nu îşi ascunde suferinţa

+3 click pentru
galerie

Lorena de la MPFM, o fană a regretatului actor Paul Walker © Facebook

Lorena, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", aşteapă cu sufletul la gură să devină mamă, iar până când acest lucru se va întâmpla, Lorena îşi ocupă timpul liber cu marea sa pasiune make-up-ul. Atunci când se relaxează, însă, Lorenei îi place să se uite la filme.

Aşa a făcut şi de această dată când a ales un film superb, dar cu o poveste tristă în spate. Spunem tristă pentru că personaj principal este nimeni altul decât Paul Walker, fostul mare actor, care a murit în urma unui teribil accident. Paul Walker a fost un actor apreciat şi iubit, dar dispariţia lui a lăsat un gol adând în sufletele fanilor. Lorena, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", este o mare fană a acestuia.

Deşi au trecut cinci ani de la moartea actorului, Lorena, la fel ca mulţi alţi fani, nu poate accepta moartea sa. Lorena a ţinut să-i aducă un omagiu actorului, vizionând un film în care el este personaj principal. Pentru a-şi arăta durerea şi tristeţea, Lorena a împărtăşit o mică secvenţă din film şi cu prietenii săi virtuali, cărora le-a transmis că este tristă. Alături de mesaj, Lorena, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", a postat şi un emoticon cu o faţă tristă, dar şi o inimă de culoare neagră.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro