A murit mama lui Florin Zamfirescu: „S-a risipit ca un nor după ploaie”

+3 click pentru
galerie

Florin Zamfirescu © Arhivă

Zi neagră pentru îndrăgitul actor Florin Zamfirescu. Sora acestuia a anunțat pe rețelele de socializare că mama lor a murit, la vârsta de 93 de ani.

Florin Zamfirescu și sora lui sunt în doliu, după moartea mamei lor. Tanti Zizi, așa cum era alintată de apropiați, a fost învățătoare și extrem de iubită în familia ei. Anunțul dureros al morții a fost făcut de Raluca, sora lui Florin Zamfirescu.

„20 şi 93 de ani! Acum ea nu mai e. S-a risipit ca un nor după ploaie... mama. Mulţumesc pentru gândurile voastre...”, a anunțat Raluca, pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI Fosta soție a actorului Florin Zamfirescu s-a căsătorit! Cătălina Mustață şi-a refăcut viaţa în Texas

Un alt mesaj emoționant a venit și din partea unui nepot al lui tanti Zizi. „Sunt norocos că te-am avut, că m-ai crescut şi învăţat primii paşi. Azi, însă, eu sunt trist, „matale" sigur eşti fericită, ai fost un OM care a realizat totul în timpurile petrecute pe acest pământ, ai prins un război mondial, ai fost cu drag de carte într-o epocă în care fetele nu mergeau la şcoală, ai trăit impunerea socialismului, ai făcut două case cu mâna goală, la propriu”, a scris acesta.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro