A murit Petruța, soția lui Andrei Gheorghe

A murit Petruța, soția lui Andrei Gheorghe © Arhivă

Este doliu în showbiz. Petruța Gheorghe, soția lui Andrei Gheorghe, a murit. La nici doi ani de la moartea lui Andrei Gheorghe, s-a stins și soția lui. Anunțul a fost făcut de Oana Cuzino, pe rețelele de socializare. Vestea a fost ulterior confirmată, pentru Spynews.ro, și de fiica celor doi, Katarina.

„Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație.

Întreaga echipă îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi.

Mulțumim”, a transmis Oana Cuzino, pe Facebook.

Pe pagina de Facebook a Petruței Gheorghe a început să curgă cu mesaje de condoleanțe, din partea zecilor de oameni care au apreciat-o și au îndrăgit-o. 

„Ne-am întâlnit atât de puține ori, dar suficient pentru a rămâne în inima mea ca un suflet frumos! Îți mulțumesc, Petruța! Zbor lin printre stele!”, a fost unul dintre mesaje de condoleanțe.

Andrei Gheorghe a murit în 2018

Cunoscutul realizator TV și radio Andrei Gheorghe a murit în martie 2018, din cauza unui stop-cardiorespirator. În primul interviu de după decesul acestuia, Petruța Gheorghe povestea despre cum a avut o presimțire că ceva tragic s-a întâmplat cu soțul ei.

„Ziua aia a fost stranie. El se prăpădise dimineaţă, după cum am înţeles apoi, iar eu la 11.00 făceam tratamentul”, declara Petruța Gheorghe, pentru Antena Stars. „Înainte să intru la tratament am ascultat melodia «Stand by me» şi mi s-a părut atât de frumoasă. M-am întors de la tratament şi, pentru prima dată după cinci săptămâni, nu aveam niciun dram de energie. Aia a fost singura zi în care am stat doar la pat.”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro