A postat poza aceasta şi şi-a uimit prietenii. Andreea de la ''Insula Iubirii'', felicitată de toată lumea. ''Când descoperi că eşti însărcinată''

+3 click pentru
galerie

A postat poza aceasta şi şi-a uimit prietenii. Andreea de la ''Insula Iubirii'', felicitată de toată lumea. ''Când descoperi că eşti însărcinată'' © Facebook

Andreea de la Insula Iubirii şi-a pus prietenii pe gânduri, după ce a postat pe Facebook o fotografie cu un test de sarcină. Oamenii au sărit imediat o să o felicite.

Andreea, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a vrut să-i uimească pe prietenii săi virtuali, astfel că a postat în mediul online o fotografie cu un test de sarcină, alături de o descriere care anunţa că este însărcinată. Unii dintre prietenii săi au ţinut chiar să o felicite, însă, ulterior, mare le-a fost uimirea să constate că totul nu a fost nimic mai mult decât o glumă.

De fapt, Andreea a găsit o postare pe Facebook, pe care a decis să o distribuie la rândul ei, cu scopul de a face o glumă cu cei care o urmăresc în mediul online.

''Mergi la spital vomitând și crezând că ai un virus, dar descoperi ca ești însărcinată 😍😇
#doualuni
#mama2020
😍
#sufletcurat
#dejateiubesc
#supermami💕

.
.
#pamflet
Nu știu a cui este această postare, dar mă bucur pentru ea 😍 Te-am făcut să te uiți 😂''
, este mesajul postat de Andreea de la Insula Iubirii.

Aşa cum spuneam, postarea are intenţia de a da de înţeles că persoana care o distribuie este însărcinată. Dar dacă ai răbdare şi citeşti până la capăt, constaţi că este doar o glumă.

Ei bine, unii dintre prietenii virtuali ai Andreei nu au avut răbdare să citească întreaga postare şi au felicitat-o. Au fost şi alţii care şi-au dat seama cum stau lucrurile de fapt. ''Deja am vrut să îţi urez felicitări şi sarcină uşoară 😃😃😃, Eşti a 5-a la care văd aceeaşi postare'', sunt câteva dintre comentariile prietenilor Andreei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro