A renunţat la ASE pentru teatru! Incredibil cine este frumoasa actriţă. FOTO

+4 click pentru
galerie


Ioana Blaj, pe numele ei, s-a făcut cunoscută cu diferitele roluri pe care le-a avut în serialele de la Antena 1. În prezent, aceasta joacă în serialul "Sacrificul", dându-i viaţa Irinei, un personaj plin de viaţă, ce se potriveşte de minune cu viaţa profesională a artistei.

De obicei, părinţii sunt cei care ne îndrumă spre realizarea studiilor superioare. Ei bine, prin acest lucru a trecut şi frumoasa Ioana, părinţii îndrumându-o spre o facultate cu profil economic, cea mai cunoscută de la acea vreme fiind Ase-ul. Artista a încercat să ţină pasul cu această facultate, cu toate că gândul îi era la tot ceea ce însemna teatru. Aşa că după doi ani de studii economice, actriţa renunţat la Ase şi a dat goană spre îndeplinirea visului de mică copilă. "Aveam 21  de ani când am hotărât că vreau cu orice preț să fac meseria asta, actoria, pentru că simțeam că doar în felul acesta mă pot exprima liber, mă pot descoperi mai mult pe mine, pot lăsa barierele deoparte și, de ce nu, le pot dărui oamenilor o parte din mine. Am făcut doi ani de ASE și apoi am dat la actorie", susţine Ioana despre începuturile carierei sale ca şi actriţă. 

Abia ajunsă pe "meleagurile" UNATC-ului, blondina a fost selectată pentru a juca în producţia "Bric Brac", care a ajuns mai departe la Festivalul de la Berlin. De-a lungul studenţiei aceasta a participat la diferite proiecte şi pe lângă actriţă a fost şi scenograf, regizor tehnic, dar şi luminist.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro