A revenit Loredana Chivu la cel mai mare studio de videochat din România!

+2 click pentru
galerie

A revenit Loredana Chivu la cel mai mare studio de videochat din România!

Loredana Chivu a acceptat o nouă invitație din partea Rich Girls Studios pentru a discuta cu modelele despre planuri de viitor, cum să îți investești câștigurile din videochat atunci când ajungi la independența financiară, cum să împaci cariera cu viața sentimentală, dar și cum să găsești bărbatul potrivit.

Celebra blondă le-a povestit modelelor Rich Girls Studios despre operațiile estetice la care a apelat, precum și motivele care au determinat-o să facă acest pas, sfătuindu-le să apeleze la aceste proceduri pentru a se simți bine în propria piele și pentru a-și îmbunătăți imaginea.

Bărbatul potrivit

Avand în vedere succesul de care Loredana s-a bucurat în ultimii ani, din discuțiile între fete nu puteau lipsi nici subiectele despre relații, sentimente și cum să găsești bărbatul potrivit după ce ți-ai obținut independența financiară mult dorită. Loredana Chivu a fost sinceră cu fetele și a mărturisit că a avut o relație cu un bărbat care nu avea o situație financiară la fel de bună ca a ei și cu toate încercările ei de a face relația să funcționeze, nu a fost posibil.

Frumoasa blondă le-a recomandat fetelor să caute persoana potrivită pentru ele, care să aibă o situație financiară asemănătoare cu a lor.

Care este secretul succesului pentru Loredana?

Permanent zâmbitoare, Loredana a declarat că și-ar dori să știe care este secretul succesului, însă rețeta care a funcționat foarte bine pentru ea presupune multă perseverență, ambiție și muncă. Deși a mărturisit că nu cunoaște detalii despre ce presupune jobul unui model de videochat, le-a sfătuit pe fete să fie ambițioase, să creadă în forțele proprii și să nu renunțe în momentele mai dificile.

De asemenea, un sfat important pentru modelele Rich Girls Studios a fost să-și seteze obiective și să lupte pentru atingerea acestor obiective. Astfel, le va fi mai ușor să obțină tot ceea ce își propun și să-ți împlinească visele.

Ce planuri are pentru 2020?

Loredana Chivu recunoaște că este o luptătoare, iar pentru acest an are multe planuri și muncește foarte mult pentru a le transforma în realitate. Își dorește o mașină nouă, propriul business și ca timpul să îi permită să ajungă în Bali să se relaxeze. Le-a îndemnat pe modelele Rich să investească atât în viitorul lor, să își cumpere o casă sau o mașină și de ce nu, să își transforme pasiunile în oportunității de business.

Loredana le-a asigurat pe modele că va accepta bucuroasă și alte invitații în studio-urile Rich Girls, unde s-a simțit de fiecare dată excelent.

Rich Girls Studios este unul dintre cele mai apreciate studio-uri de videochat la nivel internațional, fiind format dintr-o echipă exclusiv feminină. Prin Centrul de Excelență în Training, modelele au șansa de a obține încasări mari și premii la cele mai prestigioase gale din industrie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro