A şters cu ea pe jos, dar i-a mai dat o şansă. Împăcare începutului de an în showbiz. Mădălina Apostol s-a întors la Nick Rădoi

+4 click pentru
galerie

A şters cu ea pe jos, dar i-a mai dat o şansă. Împăcare începutului de an în showbiz. Mădălina Apostol s-a întors la Nick Rădoi © Facebook

Mădălina Apostol şi Nick Rădoi sunt protagoniştii împăcării începutului de an în showbizul românesc. După ce s-au despărţit şi s-au împăcat, mai ceva ca Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, Mădălina Apostol şi Nick Rădoi au decis să-şi mai dea o şansă, chiar în perioada Sărbătorilor.

Mădălina Apostol şi Nick Rădoi au ajuns să aibă propria telenovelă. Ba se împacă şi îşi spun doar vorbe dulci, ba aleg să se despartă, iar atunci uită de iubirea pe care şi-o poartă şi aruncă cu cuvinte grele. Aşa se înâmpla şi vara trecută, atunci când Mădălina Apostol se despărţise din nou de celebrul milionar. Atunci, Nick Rădoi nu rata ocazia să facă mişto de femeia pe care spunea că o iubeşte, precizând chiar că este decis să nu se mai împace vreodată cu aceasta.

„Ce pot să zic, fiecare cu ce îl doare. Eu cu șampania, ea cu măgarii, cu caprele'', spunea Nick Rădoi.

Se pare că Mădălina Apostol nu a fost deranjată prea tare de cuvintele dure ale fostului-prezentului-viitorului iubit, pentru că i-a mai dat o şansă. Şi bineînţeles că împăcarea nu avea cum să aibă loc, dacă nu era sărbătorită cu o vacanţă cum se cuvine.

În plus, cu ocazia zilei lui Nick Rădoi, Mădălina Apostol a ţinut să aibă un mesaj public pentru acesta, în care precizează că, deşi a fost criticată şi certată de Nick Rădoi, ea a ales să dea totul uitării şi să se întoarcă în braţele lui, pentru că acolo îi este cel mai bine.

''M-a certat, m-a criticat, m-a iubit, m-a apreciat, m-a învățat, m-a înțeles. Și invers. De multe ori am fost prea dură, prea rebelă, prea încăpățânată. Dar și el. De și mai multe ori ne-am certat. Rău de tot! Ceea ce știu însă, este faptul că tot timpul, dar tot timpul, ne-am respectat. Vreau să-ți mulțumesc și aici, dragă Nick Radoi, pentru toți acești ani și pentru cei ce vor urma! Ești un om bun și ești în inima mea mereu! La mulți ani! Te iubesc!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️'', a scris Mădălina Apostol pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro