Cum a ajuns Abi Talent să aibă mii de fani și milioane în conturi! Artistul a făcut declarații incendiare, în direct

Cum a ajuns Abi Talent să aibă mii de fani și milioane în conturi! Artistul a făcut declarații incendiare, în direct © captura video

Are mii de fanii, întoarce banii cu lopata și este unul dintre artiștii fenomen ai generației actuale. Piesele lui Abi Talent au milioane de vizualizări pe Youtube și a reușit, într-un timp foarte scurt, să aibă un succes colosal.

Abi Talent spune că își găsește inspirația din lucruri simple, nu are o armată de oameni care să se ocupe de imaginea lui, iar vara aceasta a preferat să nu mai accepte concerte, concentrându-se pe alte lucruri. 

"Am nevastă acasă, am copii. Am nevastă de la nouă ani. Piesa cu dă-te mare am făcut-o când stăteam pe wc, nu vă mint. În genul acesta de muzică nu contează vocea, contează ce exprimi. Eu eram mai fițos înainte decât sunt acum. Aveam arfe de vedetă, prin oraș. Nu eram așa cum sunt acum, văd altfel lucrurile.", a spus Abi Talent. 

Mai mult decât atât, Abi Talent spune că plănuiește să se lase de muzică, la vârsta de 30 de ani. Nu știe ce va face mai departe, însă are în plan achiziția a mai multor bolizi de lux, în valoare de zeci de mii de euro. 

"Până la prima piesă n-am mai cântat niciodată. N-am vrut să fiu o vedetă, am vrut să fiu cea mai mare vedetă. Părinții mei se mândresc cu mine. N-am nici o echipă, singur, în dormitor, stau în pat și îmi vin versurile. Acum fac muzică pentru că sunt tânăr și mă distrez. Peste 10 ani vreau să fiu șmecher, la casa mea. Eu la 30 de ani nu voi mai face muzică, cine face muzică la 30 de ani este fraier. Doar dacă îți place o faci, dacă ai succes, da. 

Țelul meu în viață e să-mi iau un Lamborghini, un Rolls Royce și un Bentley. Nu țin cont de bani, eu nu câștig mereu. Am avut oferte să fac reclame pe bani mulți, nu fac reclame, eu sunt reclama în sine, sunt brand. Fac bani că sunt șmecher, din concerte, cum fac toți artiștii. Nu prea am acceptat concerte vara asta, că n-am avut chef să cânt. Eu nu beau alcool, nu-mi place, nu mă droghez.", a spus Abi Talent, la Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro