Povestea fabuloasă a lui „abi talent”, puștiul care are fanii la picioare: „În momentul acesta, sunt cea mai mare vedetă”

+4 click pentru
galerie

Povestea fabuloasă a lui „abi talent”, puștiul care are fanii la picioare: „Sunt fenomen de la 17 ani” © Instagram

De când muzica trap a luat amploare în România, s-a născut fenomenul „abi talent”. La numai 18 ani, „abi” a reușit, în doar jumătate de an, să aibă toți fanii la picioare, atât în cluburile de fițe, acolo unde a ajuns să concerteze, dar și pe rețelele de socializare, unde a adunat peste 300.000 de urmăritori și tot atâtea like-uri la orice postare. 

Puștiul-fenomen de numai 18 ani, „abi talent”, așa cum i se spune, a pus întreaga Românie pe jar! Așa se fac că orice melodie lansată de artist pe piața muzicală românească i-a adus la picioare o mulțime de fani. Lui „abi talent” nu-i pasă dacă lumea îl critică și merge pe drumul lui, așa cum a învățat de la bun început.

Într-un interviu exclusiv, acordat pentru „Star Magazin”, „abi talent” a povestit totul despre succesul său, dar și multe alte detalii din viața sa personală, care nu s-au mai spus niciunde până acum!

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. 

Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred...în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac.
Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă.

Părinții mei sunt foarte fericiți că nu mai depind de ei, financiar. Îmi fac banii mei, mulți. Nu mai stau pe banii părinților, îmi cumpăr hainele de mii de euro din banii mei. 
Părinții mei nu au foarte mulți bani, e familie normală, decentă. Am cele mai multe like-uri din România, la ultima poză. Figurant nu sunt, înainte eram mai rău. Am multe concerte, lumea mă cere la concerte. Am cântat aproape la toate balurile”
a povestit „abi talent”, pentru „Star Magazin”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro