Abi Talent nu vrea să facă pace cu Alex Velea! Dezvăluire fără precedent despre tatăl său: "El a înţeles că..."

Abi Talent nu vrea să facă pace cu Alex Velea! Dezvăluire fără precedent despre tatăl său: "El a înţeles că..." © Instagram

Alex Velea a încercat să pună capăt mega scandalului în care a fost implicat, dar Abi nu se lasă! După răspunsul lui Velea din online, Abi a făcut declaraţii surprinzătoare şi i-a dat replica, în stilul caracteristic. 

Războiul dintre Alex Velea şi Abi continuă, după ce Velea i-a dat replica, nci răspunsul lui Abi nu a întârziat să apară, însă a avut şi ceva de transmis celor care îl urmăresc.

"Am o rugăminte pentru voi. Indiferent de situaţie, să nu-i mai înjuraţi pe copiii lui Velea, e prea mult. Scandalul ăsta e între mine şi el, copiii lui nu au nicio vină (...) Am spus la un moment dat: "Velea, te pupă tata." M-am referit la mine cu chestia asta, că îl "pup" eu, dar el a înţeles că vorbeam de tatăl meu. După care a pus story-uri că tata e în puşcărie", a spus Abi, potrivit Antena Stars.

Iar Abi a vrut să facă lumină referitor la toată situaţia cu tatăl său, care nu a fost una tocmai fericită. Într-adevăr, tatăl său a fost la puşcărie, "fix în perioada în care aveam cea mai mare nevoie de el, n-a fost lângă mine. Şi cât a stat el acolo, a fost cel mai mare chin posibil pentru familia mea, atât financiar, cât şi pe plan emoţional. Iar când Velea a menţionat lucrul ăsta, normal că am luat şi eu foc şi am spus nişte lucruri pe care probabil nu trebuia să le spun".

 Iar dacă aţi simţit vreo urmă de remuşcare în cuvintele lui Abi, vă înşelaţi, deoarece nu are de gând să îşi ceară scuze, mai mult decât atât, îl ironizează pe Alex Velea şi îi transmite în mod direct că războiul continuă:"Nu-mi cer scuze, nu regret nimic din ce am zis. Dar am vrut aşa să vă arăt că ştiu să scriu."


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro