Abia acum a recunoscut! Cu ce a minţit-o Anamaria Prodan pe mama ei: "Vă bateţi joc..."

Abia acum a recunoscut! Cu ce a minţit-o Anamaria Prodan pe mama ei: "Vă bateţi joc..." © Instagram

Cunoscuta impresară a povestit despre cearta pe care a avut-o cu regretata ei mamă, Ionela Prodan.

În cadrul emisiunii "Prodanca şi Reghe-Preţul succesului", Anamaria Prodan a mărturisit cum ea şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, au minţit-o pe Ionela Prodan în legătură cu preţul maşinii lor.

Care a fost motivul pentru care Ionela Prodan a fost minţită

Pentru a evita iscarea unui scandal, atât Anamaria, cât şi Reghe, au decis să ascundă preţul real al maşinii lor de familie. Totuşi, artista de muzică populară s-a supărat când a aflat preţul autorturismului, deşi nu era cel real.

„Când ne-am luat mașina, ne-am dus să îi arătăm lui mama. I-am spus că e cea mai tare mașină, iar ea a întrebat cât am dat pe ea. Și eu mă pregăteam să spun, dar Laur mi-a dat un cot. «Ei, mamă, 60.000, la mâna a doua, e OK...». La care mama: «Cât?! 60.000? Nu mai sunteți sănătoși?». Făcea un scandal!... Noi am dat 380.000! Cu barca la fel! Când a văzut în ziar cât am dat... Aoleu! Ne-a spus că o să murim săraci, că ne batem joc de toată bogăția, că nu e normal, că ne bate Dumnezeu!”, a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mai povestit şi despre mama ei care nu voia să se urce la bordul bărcii pe care impresara şi antrenorul o deţin, pe motiv că era "prea scumpă".

Până la urmă, cei doi au convins-o pe artistă să se urce, spunând că a fost cumpărată din munca fiicei ei şi că deoreşte ca toată lumea să o vadă la bordul ambarcaţiunii.

Anamaria Prodan, dor de mama ei

Frumoasa impresară a mai dezvăluit şi că are momente când îi lipseşte prezenţa mamei ei.

"Doamne, mi-e aşa de dor uneori de ea! Mă suna a doua zi, după ziua mea. Dar dacă noi uitam de ziua ei, era tragedie!", a mai povestit Anamaria Prodan.

Mai mult, Prodanca a precizat că, în prezent, dacă cineva uită de ziua ei de naştere, rupe orice prietenie cu persoana respectivă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro