Accident rutier provocat de o mașină fără șofer, în Botoșani. Cum a fost posibil

Accident rutier provocat de o mașină fără șofer, în Botoșani. Cum a fost posibil © arhiva

Un accident incredibil a avut loc în județul Botoșani. O mașină fără șofer a pătruns într-o interesecție și a lovit o mașină aflată în mers. 

Accidentul a avut loc în Botoșani, în zona intersecției dintre Calea Națională și strada Uzinei. Autoturismul fără șofer a pătruns în interesecție și a lovit o mașină condusă de un șofer care tocmai plecase de la semafor. "M-am trezit cu maşina în faţă, fără şofer, fără nimic. Am încercat să evit, dar nu am mai avut timp. Am încercat să fac o manevră să îl evit, dar nu am mai avut cum. Când m-am dat jos şi am văzut că nu e şofer, nu îmi venea a crede", a declarat şoferul celeilalte maşini implicate, conform Agerpres.

Martorii susțin că mașina era parcată la câteva sute de metri mai sus de locul în care a fost produs accidentul și este posibil ca aceasta să fi sărit din viteză. 

Polițiștii ajunși la fața locului au ridicat mașina pentru a decongestiona intersecția, urmând ca ulterior să îl identifice pe proprietar și să-l sancționeze pentru neasigurarea autoturismului. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro