Acesta este testamentul verbal al Cristinei Țopescu. Era tot ce avea mai de preţ

Acesta este testamentul verbal al Cristinei Țopescu. Era tot ce avea mai de preţ © Facebook

Moartea Cristinei Ţopescu a zguduit întreaga ţară. Acum, după pierdera sa, s-a aflat care a fost testamentul verbal lăsat de aceasta şi cui a fost adresat.

Cristina Ţopescu a fost una dintre cele mai îndrăgite realizatoare TV din România. Oamenii au apreciat-o pentru profesionalismul ei şi au admirat-o ani la rândul din faţa micilor ecrane. Fiinţele pe care jurnalista le iubea cel mai mult au fost animalele sale de companie, mai exact câinii ei, alături de care a şi fost găsită moartă, în casă. Aşadar, testamentul a fost lăsat cu gândul la ei, rugându-şi apropiaţii să îi aibă în grijă dacă vreodată se va întâmpla ceva cu ea.

„Ne-a rugat pe mine şi pe soţia mea că dacă vreodată se întâmplă ceva să avem grijă de câinii ei”, a declarat Kuki Barbuceanu, reprezentant Vier Pfoten în seara în momentul în care s-a aflat de moartea Cristinei Ţopescu, potrivit Antena 3.

Cristina Ţopescu fost găsită moartă în propria locuinţă, în pat. Jurnalista era îmbrăcată în hainele ei de casă şi înconjurată de fiinţele cele mai dragi sufletului, câinii săi, care i-fost alături până în ultima clipă de viaţă. 

„Tot lângă câinii ăia care au iubit-o şi i-au fost aproape, acolo şi-a dat sfârşitul”, a povestit reprezentantul Asociației Kola Kariola, potrivit aceleiaşi surse.

Drama Cristinei Ţopescu, trăită în închisoare

Cristina Ţopescu nu a avut o viaţă uşoară. Regretata jurnalistă a ajuns în spatele gratiilor, în patru închisori diferite. Vedeta a reuşit să se salveze în timpul Revoluţiei, în anul 1989.

"Faptul că nu mai puteam pleca la mama mea, că nu mai eram un om liber nici din acest punct de vedere, ar mai fi fost cum ar fi fost, dar când mama mea s-a îmbolnăvit, suspectă fiind de cancer de pancreas, paharul s-a umplut de-a binelea. Având un oarecare simţ al aventurii, am hotărât că singura soluţie era, oricât de nebunească, să fug.", povestea Cristina Țopescu într-un interviu pentru Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro