Acomodare dificilă pentru cuplul Flory şi Andrei, la "Dragoste fără secrete"? "Neavând ceva de făcut, intri în depresie"

Acomodare dificilă pentru cuplul Flory şi Andrei, la "Dragoste fără secrete"? © Captură video

Încă din startul emisiunii de astăzi, prezentatoarea show-ului "Dragoste fără secrete", Iuliana Călinescu a sesizat liniştea şi distanţa fizică neobişnuită din cuplul Flory şi Andrei, întrebându-i dacă sunt certaţi, dacă s-a întâmplat ceva ce a provocat acest peisaj.

Aceştia au negat orice tensiune dintre ei. Cu toate acestea, starea de letargie a continuat iar prezentatoarea a mai făcut o încercare: "Măi, sunteţi foarte liniştiţi, apatici. Haideţi mai cu viaţă!".  De data aceasta, Flory a încercat să explice de unde această stare, lăsând de înţeles că-i paşte o depresie, între cei patru pereţi ai camerei în care aceştia stau.

"Probabi că suntem aşa din cauza camerei în care stăm, între patru pereţi. Neavând ceva de făcut, intri în depresie, te trec toate stările. Îmi lipsesc prietenii, tatăl, căţelul şi pisica. Nu duc atât lipsa telefonului, dar prin el iau legătura cu persoanele dragi", a spus Flory.

La tot acest dialog, Andrei a privit impasibil. Nu este exclus ca între cei doi să fie mai mult de atât, însă timpul va scoate la lumină şi cele mai ascunse trăiri ale cuplului.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest