Acum este una dintre cele mai frumoase vedete, dar stai să vezi cum arăta în copilărie. Irina Rimes, fotografie emoționantă / FOTO

+2 click pentru
galerie

Irina Rimes, fotografie emoționantă © Arhiva

Irina Rimes este una dintre cele mai iubite voci din România. Pe lângă talentul cu care se laudă, Rimes este apreciată de fani și pentru frumusețea sa desăvârșită.

Irina Rimes nu mai are nevoie de nici o prezentare. Artista  a cucerit topurile muzicale cu melodiile sale de suflet, iar frumusețea pe care a moștenit-o de la mama sa, a ajutat-o să devină să ajungă și în topurile din care fac parte cele mai frumoase vedete din România. 

Cum de ceva vreme, în mediul online circulă o provocare prin care vedetele fac publică câte o fotografie de pe vremea când erau doar niste copii, Irina Rimes a fost și ea provocată. Astfel, vedeta se numără și ea printre cele care au scotocit în cufărul cu amintiri și au împărtășit cu fanii încă un lucru puțin mai intim. 

Fără nici o ezitare, artista a acceptat provocarea și a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea de pe vremea când avea doar câțiva anișori.

”Am fost provocată de mai mulți să postez o poză cu mine de când eram mica. Iată!”, a fost mesajul pe care l-a transmis artista odată cu postarea fotografiei.  

Și atunci, ca și acum, Irina Rimes era de o frumusețe răvășitoare. Fanii vedetei au fost surprinși și înduiosați de imaginea devinită virală.

Cu ochii mari și negri, cu părul scurt și extrem de serioasă, Rimes pare desprinsă din cărțile de povești.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro