Acum frânge inimile tuturor adolescentelor, dar stai să vezi cum arăta în copilărie. Fotografie inedită cu Selly

+2 click pentru
galerie

Iată cum arăta Selly în copilărie © Arhiva

Celebrul vlogger Selly, ajuns în timp record în topuri pe YouTube, frânge inimile multor domnişoare, însă în copilărie, vedeta arăta total schimbată. 

Dacă acum este cu vorbele la el, plin de energie şi gata să dea pe spate orice domnişoară, pe vremea când era doar un copil, Selly era extrem de timid.

Nu mulţi sunt cei care ştiu cum arăta vedeta în copilărie, însă Selly a ţinut să împartă cu fanii lui şi acest mic secret.

Recent, vedeta adolescenţilor din România a postat o fotografie cu el de pe vreme când abia începuse şcoala, chiar pe contul său de Instagram.

Aşa cum era de aşteptat, într-un timp record, Selly a adunat peste 90.000 de like uri, iar comentariile au curs pe bandă rulantă. Fanii l-au admirat şi nu s-au sfiit să îi trimită cele mai drăguţe complimente.

Fotografia datează de pe vremea când Selly abia păşise pe treptele şcolii. Cu un buchet de flori în mână, special pentru doamna învăţătoare, cu un zâmbet timid în colţul gurii, vedeta a reuşit încă de pe atunci să atragă toate privirile asupra lui.

Artistul nu şi-a ţinut niciodată viaţa privată departe de ochii curioşilor, dar nici nu a ţinut să se afle absolut totul despre el. Însă, noi vă spunem că dacă încă suspinaţi după Selly, domnişoarelor trebuie să ştiţi că inima artistului este deja luată. Vedeta se iubeşte de ceva vreme cu Smaranda. O tânără care l-a făcut să nu îi mai fugă ochii şi după alte fete.

Tânăra îl însoţeşte pe artist la mai toate evenimentele şi deja a început şi ea să intre în lumina reflectoarelor. Deşi este abia la liceu, iubita artistului pozează provocator pentru cei care o urmăresc pe Instagram, iar like-urile primite nu sunt deloc putine. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro