Adda, dezvăluiri cutremurătoare despre depresia postnatală: „Aveam impresia că Alex nu mă iubește”

+3 click pentru
galerie

Adda © Instagram

Viața de mămică nu este deloc una ușoară, iar atunci când o femeie aduce pe lume un copil, totul se schimbă. Din păcate, foarte multe femei se confruntă cu depresia postnatală, iar printre acestea se regăsește și îndrăgita Adda. 

Toți o vedem cu zâmbetul pe buze, însă Adda a fost nevoită să treacă prin momente mai puțin plăcute, imediat după ce l-a născut pe băiețelul ei, Alexandru. Invitată într-o emisiune de televiziune, Adda a povestit cum a depășit depresia postnatală, dar și ce a simțit în acele momente cumplite. 

„În sarcină, mă vedeam mare. Eu credeam că o să scap de etapa depresiei, mi-a trecut foarte repede. Când am ajuns acasă, de la spital, m-am panicat foarte tare, pentru că nu știam dacă o să ne descurcăm cu Alex, dar depresia a revenit vara trecută. 
Simțeam că nu pot să mă ridic din pat, dimineața, nu mă mai bucuram de nimic, aveam impresia că Alex nu mă iubește, pentru că plecam în weekenduri perntru concerte și mă întorceam obosită, nu aveam energie. Stăteam cu el dar nu aveam energie, eram absentă, încercam din tot sufletul să trag de mine.

Am fost nevoit să încep concertele imediat după ce am născut. Am vorbit cu Cătă, cu mama. Mi-a zis sopțul meu, la un moment dat, că sunt în depresie și i-am zis că știu. Am încercat să fiu puternică și să mă forțez să fiu bine pentru Alex, pentru că e cea mai mare motivație, iar până la urmă am reușit. Această perioadă a durat vreo 3 luni, destul de mult. 
M-am bucurat de Alex, am muncit și m-am gândit că muncesc pentru el, pentru că dacă aș fi stat acasă nu aș fi rezolvat nimic, trebuie să-i ofer un viitor.

Trebuie să fim un exemplu pentru el, să vadă că are părinți care îl iubesc și se luptă pentru el, să-i fie bine. Mama soacră ne ajută foarte mult. LA un moment dat au fost discuții, cum sunt în orice familie, dar le-am depășit, pentru Alex, pentru că el trebuie să crească într-un mediu frumos, iar orgoliul nostru este inexistent. 
Mama soacră își dă cu părerea, este implicată, dar nu se bagă cu bocancii în relația noastră. Stă pe margine și dacă e nevoie, ne spune. Și părinții mei ne dau sfaturi, dar nu se bagă. Muzica nu e o meserie, este un stil de viață. Trebuie să te ridici, că nu ai ce face. Am studioul acasă, așa că stau mereu cu Alex”
a spus Adda. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro