VIDEO / Adda, dezvăluiri dureroase pe internet: "Ne-am uitat unii la alţii şi toţi aveam lacrimi în ochi"

+3 click pentru
galerie

Adda, dezvăluiri dureroase pe internet: "Ne-am uitat unii la alţii şi toţi aveam lacrimi în ochi" © Instagram

Adda a lansat o super campanie prin care încearcă să împartă dragoste, aşa cum a şi obişnuit de-a lungul timpului, prin piesele sale. Artista face tot posibilul să unească sufletele rătăcite, iar când vine vorba de familie, fără lacrimi în ochi nu se poate. 

Adda a postat pe Instagram un videoclip emoţionant, însoţit de un mesaj pe măsură. Internauţii au reacţionat imediat, iar cuvintele artistei impresionează pe oricine. Adda a mărturisit că, după ce a filmat acest episod, toţi oamenii din echipa sa aveau lacrimi în ochi. Ce-i drept, e de înţeles, ţinând cont de povestea din spate!

"Episodul de astăzi ne-a adus în ochi și în inimi lacrimi. Ceea ce am simțit nu au fost doar versurile compuse, care sper să îi unească pe cei doi părinți și fiul lor și să-i facă să devină o familie, așa cum mama și cel mic își doresc. Ne-au făcut să ne gândim cât de importantă este familia pentru fiecare dintre noi. Când am pus punct ultimului vers scris, ne-am uitat unii la alții și toți aveam lacrimi în ochi, după ce am terminat de compus piesa în studio. Poate că din exterior nu pare să fie o poveste atât de tristă, însă gândindu-ne câtă dorința este în inima celui mic să-i aibă alături și pe mami și pe tati, nouă, echipei Baladda Records, ne-a smuls câteva lacrimi din ochi. Ce m-a impresionat foarte mult a fost faptul că mama pe timpul sarcinii asculta muzica mea, iar în timp, ea își dorește să-i spună fiului că versurile compuse de noi i-au adus din nou împreună. Îmi doresc mai mult că oricând că săgețile cupidonadda să ii facă o familie", a scris Adda, pe contul personal de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Episodul de astazi ne-a adus in ochi si in inimi lacrimi. Ceea ce am simtit nu au fost doar versurile compuse, care sper sa ii uneasca pe cei doi parinti si fiul lor si sa-i faca sa devina o familie, asa cum mama si cel mic isi doresc. Ne-au facut sa ne gandim cat de importanta este familia pentru fiecare dintre noi. Cand am pus punct ultimului vers scris, ne-am uitat unii la altii si toti aveam lacrimi in ochi, dupa ce am terminat de compus piesa in studio. Poate ca din exterior nu pare sa fie o poveste atat de trista, insa gandindu-ne cata dorinta este in inima celui mic sa-i aiba alaturi si pe mami si pe tati, noua, echipei Baladda Records, ne-a smuls cateva lacrimi din ochi. Ce m-a impresionat foarte mult a fost faptul ca mama pe timpul sarcinii asculta muzica mea, iar in timp, ea isi doreste sa-i spuna fiului ca versurile compuse de noi i-au adus din nou impreuna. Imi doresc mai mult ca oricand ca sagetile cupidonadda sa ii faca o familie. @deeadeea88 💘 @barbuvlad5 🙏 @baladdarecords @othersidemusic

O postare distribuită de Adda Baladda (@addabaladda) pe

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro