Adda, mărturisiri fără perdea despre depresie: "Mă panicam și plângeam mult"

+3 click pentru
galerie

Adda, mărturisiri fără perdea despre depresie © Instagram

Adda este o artistă foarte apreciată și iubită de la noi, iar în urmă cu un an, i s-a îndeplinit cel mai mare vis: a devenit mămica unui băiețel, după care este absolut topită.

Aducerea pe lume a lui Alexandru nu a fost atât de ușoară pe cât a sperat, iar după naștere, Adda a trecut și prin depresie postnatală.

"Auzisem de fenomenul des întâlnit al depresiei postnatale, însă nu m-am gândit inițial că voi trece prin asta. Ca orice om, te gândești că nu are cum să ți se întâmple ție. Cred că primele semne au apărut chiar după naștere doar că nu am vrut să trag niște concluzii pripite și am sperat să fie ceva de moment pe un fond de oboseală și consum emoțional foarte mare.", a povestit Adda, pentru 123.mama.ro.

Adda mărturisește că nu a fost ușor să se obișnuiască cu rolul de proaspătă mămică, însă motivul pentru care a mers mai departe cu brio a fost chiar fiul său, Alexandru.

"Mi-am dat seama că mă confrunt cu depresia postnatală când am văzut că acele stări persistau. În primul rând mi-a fost teamă că nu o să mă descurc, voiam să știu că Alex este bine și că va fi mereu bine, mă gândeam cum aș reacționa în tot felul de situații în care el va avea nevoie de mine. Mă panicam si plangeam mult.", a mai spus Adda.

Soțul ei, Cătălin Rizea, alături de care are o relație frumoasă încă din 2013, a ajutat-o pe parcursul acestei perioade grele și i-a fost alături necondinționat. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro