Adda și Cătălin, declarații despre scenele din Asia Express: ”Ne certăm cu patos pentru că ne iubim mult”

Adda și Cătălin, declarații despre certurile din Asia Express © Arhiva

Adda și Cătălin formează unul dintre cuplurile frumoase din showbiz. Însă, odată cu apariția în show-ul de la Antena1, Asia Express, cei doi au fost dur criticați de telespectatori.

Celebra Adda și-a împărțit fanii în două categorii, de când a participat la emisiunea Asia Express, alături de soțul ei. Cei doi fac treabă bună în competiția vieții lor, însă își arată colții ori de câte ori au ocazia, fiind mereu sub presiunea de a ajunge cât mai repede la punctul de sosire.

Invitați în emisiunea lui Morar, Adda și Cătălin au arătat că sunt mai bine ca niciodată, chiar dacă la televizor par că sunt în pragul divorțului.

”Așa suntem noi. Familia ne știe cum suntem și soacă-mea a râs de noi. Noi suntem speciali. Noi ne iubim foarte tare și de asta ne certăm cu atâta patos pentru că ne iubim cu patos”, a spus Adda.

”Noi un minut ne certăm, un minut ne împăcăm, iar ne certăm, iar ne împăcăm, ne luăm în brațe, așa suntem noi”, a mărturisit Cătălin.

Deși de multe ori, pe parcursul emisiunii, Adda a declarat că atunci când vor ajunge acasă vor divorța, de pe canapeaua lui Morar, cei doi soții au declarat că nici nu se pune problema de așa ceva. Certurile din emisiune fiind bazate doar pe nervii și stresul la care erau supuși zi de zi.

”De multe ori și eu stric pentru că întreb aceeași chestie, dar în emisiunea am făcut totul pentru ea, pentru că e soția mea și o iubesc. Noi ne mai certăm și acasă, dar niciodată în fața copilului sau foarte serios. Mereu ne împăcăm”,  a declarat Cătălin, la Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro