Adda şi soţul ei Cătălin, clipe de teroare în Asia Express. "Nu ne dorim decât un acoperiș și un pat unde să ne putem întinde"

+3 click pentru
galerie


Adda Baladda, după cum au intitulat-o fanii şi soţul ei, Cătălin Rizea, fac parte din noii concurenţi ce s-au aventurat în competiţia Asia Express, emisiune ce se va difuza pe Antena 1 din primăvara anului 2020. 

Cum socoteala de acasă nu se pupă cu cea din târg, cei doi au intrat în priză, fiind foarte încântaţi de participarea în cadrului acestui show. Însă pe lângă peisajele superbe, nu totul este aşa roz cum se vede în faţa ecranului. Principala problemă pe care aceştia o întâmpină momentan este legată de îngrijirea personală, cei doi ducând lipsa condiţiilor pe care le aveau acasă. "Mie cel mai greu îmi este cu baia și cu dușul. M-am spălat cu apă rece din butoi în cele mai ciudate locuri. Să faci un duș cu apă caldă, într-un loc cât de cât curat, mi se pare acum un lux.", susţine cântăreaţa.

Şi cum o problemă nu vine niciodată singură, Adda şi Cătălin se simt epuizaţi atunci când vine vorba de găsirea unui loc pentru a petrece noaptea, fiind nevoiţi să repete de fiecare dată aceeaşi poveste tuturor locuitorilor din zonele respective. Aşa cum bine ştim şi din ediţiile anterioare, găsirea unui acoperiş unde să se odihnească este foarte greu de găsit, unii localnici refuzându-i pe concurenţi."Uneori căutăm cazare câte trei ore. La fiecare poartă la care ajungem trebuie să le spunem povestea noastră – de ce suntem aici, ce înseamnă Asia Express, cine suntem noi etc. După o zi întreagă de cursă, de misiuni, e foarte greu să stai încă 2-3 ore, să te rogi de oameni și să spui aceeași placă. Nu ne dorim decât un acoperiș și un pat unde să ne putem întinde", a povestit Adda.

Asia Express va începe oficial din primăvara anului 2020 şi se va difuza duminică, luni şi marţi, de la orele 20:00, pe Antena 1. Cele 9 echipe luptă pentru premiul de 30.000 euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro