Adela Popescu a rupt tăcerea. Adevărul despre căsnicia cu Radu Vâlcan: „Bărbatul trebuie să fie bărbat”

Adela Popescu a rupt tăcerea. Adevărul despre căsnicia cu Radu Vâlcan © Arhiva

Adela Popescu şi Radu Vâlcan pare că duc o viaţă perfectă, dar mai ales că au o relaţie perfectă. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare, iar de atunci şi până acum, în cei 10 ani de relatie, şi-au format una dintre cele mai frumoase familii din showbiz.

Deşi la începutul relaţiei, Adela era extrem de suspicioasă în ceea ce îl priveşte pe Radu, acum blonda se declară cea mai fericită soţie.

„Culmea, cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relația. Radu avea un renume de mare Don Juan și în clipa când am început să ne privim pe sub gene și să ne dăm seama că între noi se naște ceva, evident că primul gând a fost: „Dar oare nu sunt doar o nouă cucerire pe lista lui?  După, gata, își vede de drum mai departe”. Așa că mi-am propus să nu mă afișez cu el până nu sunt absolut convinsă că e foarte îndrăgostit de mine. Abia când mi-a fost clar că nu e ceva întâmplător și că între noi sunt sentimente foarte puternice, am fost de acord să ne afișăm. Pornind de o astfel de bază, lucrurile se construiesc foarte frumos și natural. Eu cred că oamenii care au avut succes amoros sunt mult mai dispuși să fie fideli, pentru că au văzut cum e în toate felurile și au devenit imuni la complimente și la replici de agățat, trecând prin asta foarte des. În ceea ce îl privește pe Radu, care nu face excepție, e în categoria bărbaților care a și avut experiențe și știe ce vrea de la viață”, a povestit Adela Popescu pentru Libertatea.

Adela a mai declarat că Radu este atât de atent cu ea, încât nimeni niciodată nu va putea face pentru ea, ceea ce face Radu Vâlcan. Nici Adela nu se lasă mai prejos, căci sinceritatea, grija şi respectul sunt reciproce în familia lor.

"Dacă mergem într-un loc și știe că pe mine mă deranjează un anumit lucru, nu îl mai face”, a mai punctat ea.

Pentru că nimic nu pare că ar merge prost în relaţia lor, Adela a ţinut să dezvăluie secretele căsniciei lor. Gelozia nu există, iar transparenţă în relaţie este punctul cheie, după cum spune vedeta.

„Se poate spune că îi controlez mai tot timpul telefonul, dar noi suntem foarte transparenți unul cu celălalt. Îmi spune: “Vezi că am primit un e-mail, uită-te și tu, ce răspundem?” Nu avem parole la telefon, avem parole, dar le știm, sunt pentru ceilalți, nu pentru noi doi. Suntem foarte transparenți și nu găsesc în clipa aceasta motive de gelozie. Sigur că lunile în care el pleacă în Thailanda sunt destul de grele, evident că acolo e o atmosferă, sunt tot felul de oameni, dar încerc să nu mă gândesc la ce ar putea să îmi facă rău”, a încheiat Adela Popescu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro