Adela Popescu cere ajutorul fanilor pe internet. Ce s-a întâmplat cu vedeta

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu cere ajutorul fanilor pe internet. Ce s-a întâmplat cu vedeta © Instagram

Adela Popescu are mare nevoie de ajutorul fanilor săi şi a lansat un apel pe reţelele sociale. Vedeta îi roagă pe cei care o urmăresc în mediul online să-i ofere o mână de ajutor.

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Deschisă cu fanii, simpatică, vorbăreaţă şi apropiată de cei care o iubesc şi o susţin, Adela Popescu le-a intrat imediat la sufletul oamenilor din faţa televizoarelor.

Adela Popescu, rugăminte mare către fanii ei

Aceştia îi sunt alături şi o sprijină, tocmai de aceea, astăzi, frumoasa actriţă a decis să le ceară ajutorul. Pentru că încearcă să se împartă cât mai bine între viaţa de mamă şi carieră, Adela Popescu vrea să le facă cât mai bine pe amândouă. Dar, aşa cum este firesc, timpul nu este în favoarea ei, astfel că Adela Popescu are nevoie de o doamnă care să o ajute la curăţenie.

Astfel, ştiind că mesajele de acest tip au un mare impact în mediul online, Adela Popescu a decis să-şi roage prietenii dacă pot să o ajute cu o recomandare, pentru a găsi o doamnă harnică şi iscusită pentru a o ajuta la menaj.

''Dă, Doamne, să găsesc şi eu o doamnă drăguţă şi discretă pentru menaj! 🙂 Dacă puteţi să îmi recomandaţi pe cineva, lăsaţi-mi un mesaj şi vă contactez eu. Mulţumeeeeeesc! 😘😘😘'', a scris Adela Popescu, care îi roagă pe cei care o pot ajuta să-i trimită mesaje pe reţelele sociale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro