Adela Popescu, criticată de fani pentru ultima apariție: „Sacoul ăla e cu 3 numere mai mare”

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu, criticată de fani pentru ultima apariție: „Sacoul ăla e cu 3 numere mai mare” © Instagram

Adela Popescu este o mămică împlinită și fericită, iar de când și-a recăpătat silueta pe care o avea înainte de a naște pentru a doua oară, este cum nu se poate mai mândră. Tocmai de aceea, vedeta a fost extrem de îndrăzneață și a adoptat, pentru ultima ei apariție, un outfit cu totul inedit. 

Adela Popescu este foarte sigură pe ea, ori de câte ori iese din casă. Fie că alege să se îmbrace sport sau elegant, vedeta își asumă de fiecare dată ceea ce poartă și nu o deranjează deloc faptul că unele dintre alegerile sale nu sunt pe placul internauților care o urmăresc pe rețelele de socializare. 

Aaș se face că ultima apariție a Adelei Popescu l-a determinat pe un răutăcios să-și spună punctul de vedre într-un mod mai înțepător. Adela Popescu s-a pozat într-un costum de linie masculină, format dintr-un sacou foarte larg și o pereche de pantaloni la fel de largi, în stilul Victoriei Beckham. Un internaut i-a lăsat vedetei un comentariu extrem de răutăcios, dar cu siguranță Adela Popescu nu l-a bpgat în seamă pe cârcotaș. 

„Ești femeie? Sacoul ăla e cu 3 numere mai mare, poartă rochițe sexy că ești tânără ...” i-a scris tânărul, Adelei Popescu. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest