Ce se întâmplă în viața Adelei Popescu, după problemele de sănătate avute: „Aveam dureri mari”

+3 click pentru
galerie

Ce se întâmplă în viața Adelei Popescu, după problemele de sănătate avute: „Aveam dureri mari” © arhiva

Adela Popescu a trecut prin clipe groaznice. Vedeta a avut o problemă cu piciorul, iar asta a afectat-o destul de tare. Prezentatoarea tv a trebuit totuși să apară în fața oamenilor, însă i-a fost foarte greu. 

Adela Popescu a trecut printr-o perioadă complicată pentru ea. Vedeta și-a fracturat piciorul, iar aceasta a primit interdicție din partea medicului să nu poarte tocuri înalte la televizor. Totuși, Adela a trecut puțin peste sfatul medicului și a apărut în emisiune cu pantofii cu toc, ceea ce i-a afecat și mai mult sănătatea. Frumoasa blondă a fost nevoită să poarte orteză, iar de câteva zile a renunțat la ea. Vedeta a avut o mare lecție de viață și a decis să împărtășească și cu fanii săi de pe instagram despre ceea ce a învățat din situația în care a fost.

„De câteva zile am renunțat la a mai purta orteză. E interesant cum fiecare incident din viață ne mai învată câte ceva. Așa cum știți, în primele zile după accident, deși aveam dureri mari, dar nu știam că am o fractură, m-am urcat pe tocuri în emisiune și am strâns din dinți două ore jumate în fiecare zi. Nu concepeam să îmi arăt picioarele la televizor fără pantofi înalți. După rmn, atunci când indicația a fost clară, am pus orteza, fară posibilitatea de a o mai scoate cinci saptamani.
În primele zile mă simțeam de parcă aș fi fost dezbrăcată în fața oamenilor. Nici nu știam că de fapt aveam un soi de complex.
Ce pot să vă spun acum, dupa șase săptămani, este că mă simt minunat, îmi iubesc picioarele și pesemne că și ele pe mine, de vreme ce parcă sunt și mai slabe, și mai lungi, și mai tonifiate. Sau o fi doar în mintea mea? :)”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest