Adela Popescu este în culmea fericirii. A dat vestea la zece luni, după ce a devenit mamă pentru a doua oară

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu este în culmea fericirii. A dat vestea la zece luni, după ce a devenit mamă pentru a doua oară © Instagram

Adela Popescu are parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața ei. Simpatica vedetă a făcut anunțul public, pe rețelele sociale, acolo unde le-a transmis fanilor motivul pentru care este atât de fericită.

Mama Adelei Popescu își aniversează ziua de naștere

Adela Popescu este foarte fericită pentru că astăzi este ziua de naștere a mamei ei. Vestea a fost dată de vedetă pe Instragram, acolo unde a postat o fotografie emoționantă cu cea care i-a dat viață, dar și un mesaj care te unge la suflet. ''La mulți ani, mama frumoasă, primul meu Rai... ❤️'', a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu are o relație foarte bună cu Doina Popescu, mama ei, și îi este recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut pentru ea și pentru frații ei. Chiar dacă toată viața a observat sacrificiile pe care aceasta le-a făcut pentru familie, cea mai mare prețuire i-a adus acum, când Adela Popescu a devenit la rândul ei mamă, și a înțeles ce înseamnnă cu adevărat dragostea pentru copii.

În plus, pentru că Doina Popescu vrea doar să-și vadă copiii și familia fericiți a decis, în urmă  cu câțiva ani, să se mute cu soțul ei în București. Chiar dacă au trăit o viață în Șușani, Doina Popescu nu a stat pe gânduri și a venit în Capitală, pentru a-și ajuta fiica cu creșterea celor doi  copii. Doina Popescu a fost educatoare, astfel că grija pentru nepoței a venit ca un lucru firesc.

În plus, un alt lucru emoționant pentru Adela Popescu îl reprezintă faptul că ziua de naștere a mamei sale este la doar câteva zile după aniversarea sa. Pe 8 octombrie, simpatica actriță a împlinit 33 de ani. „M-am gândit s-o duc eu la platou pentru că sigur va sta numai pe telefon.😎 La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Radu Vâlcan în dreptul unei fotografii alături de Adela Popescu postată de ziua soției sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro