Adela Popescu și-a surprins fanii! Vedeta și-a schimbat radical look-ul și e de nerecunoscut

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu și-a surprins fanii! Vedeta și-a schimbat radical look-ul și e de nerecunoscut © Instagram

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite figuri din showbizul românesc, iar în această vară a avut parte de numeroase schimbări! 

După ce a devenit mămică perntru a doua oară, fanii Adelei Popescu s-au gândit că vedeta nu-și va mai permite, din cauza timpului, să plece în vacanțe sau să se răsfețe, pentru o perioadă. Cu toate acestea, lucrurile au stat fix invers, căci Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut parte de o vară plină de aventuri, de locații care mai de care mai frumoase și de clipe de neuitat, pesemne că nu au uitat să fie soț și soție, așa că au bifat vacanță după vacanță!

Și, când toată lumea se gândea că nimic spectaculos nu se mai poate întâmpla în viața Adelei Popescu, vedeta și-a mai surprins fanii cu un gest pe care aceștia l-au admirat extrem de tare. 

Mai exact, Adela Popescu a făcut o schimbare de look de zile mari, alegând să se tundă mai scurt și să-și vopsească părul într-o nuanță blond șampanie, care îi vine de minune, astfel că internauții s-au întrecut în a-i face vedetei complimente care mai de care mai îndrăznețe. 

Ce relație are Radu Vâlcan cu Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu

Toată lumea știe că Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au iubit cu mare patos, dar acum, fiecare are familia lui și drumul său în viață, departe de al celuilalt. 

Radu Vâlcan cu Dan Bordeianu au o relație bună, bazată pe respect, primul având doar cuvinte de laudă la adresa celuilalt. În urmă cu ceva timp, cei doi actori s-au întâlnit şi nu doar atât, s-au fotografiat, iar soţul Adelei Popescu a postat fotografia pe reţelele sociale, alături de o descriere care a fost apreciată de toată lumea. "M-am întâlnit cu un om talentat", a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro