Adela Popescu și Radu Vâlcan nu se scaldă într-o baie de bani: „Căutăm cele mai ieftine vacanțe”

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu se scaldă într-o baie de bani © Instagram

Deși sunt vedete și cunoscuți de o țară întreagă, Adela Popescu și Radu Vâlcan știu să fie chibzuiți cu banii. Asta, spre surprinderea celor care, cu siguranță, trăiesc cu iluzia că celebritățile nu au nicio grijă din punct de vedere financiar.

Radu Vâlcan și Adela Popescu dovedesc altceva. Sunt, practic, ca orice altă familie. Au doi copii, au rate la bancă și trebuie să fie foarte atenți cu cheltuielile lor.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt chibzuiți cu banii

Chiar Adela Popescu recunoaște că se uită atent la prețurile în meniuri, că își aleg cele mai ieftine vacanțe și că nici haine scumpe nu își cumpără foarte des.

„Noi suntem pe bune, nu arătăm perfecțiunea. Și noi ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea, nu-ți imagina că… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii noștri foarte mult, avem grijă de ei (râde) Suntem foarte chibzuiți. De exemplu, eu îmi cumpăr haine scumpe foarte rar. În rest, îmi command pe net, am descoperit și eu recent cumpărăturile online. Înainte, dacă găseam un link, și pur și simplu îi trimiteam lui Radu linkul și el făcea comandă. El își comandă mult online, apropo, îi vin colete încontinuu”, a mărturisit Adela Popescu, pentru VIVA!

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro