Adela Popescu şi Radu Vâlcan se mută în casă nouă! Cum va arăta locuinţa lor

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu şi Radu Vâlcan se mută în casă nouă! Cum va arăta locuinţa lor © Instagram

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au început anul în forţă. Celebrul cuplu a ales să se mute într-o locuinţă nouă, cele două vedete stabilind deja toate detaliile despre cum va arăta noua lor casă.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au luat această decizie în primul rând pentru că aveau nevoie de mai mult spaţiu, fiind părinţii a doi băeieţei superbi şi năzdrăvani: Andrei şi Alexandru. Noua lor locuinţă nu este deloc departe de cea veche, fiind doar la o stradă distanţă. Dorinţa principală  a celebrului cuplu este ca cei mici să se simtă bine, de aceea au ales o casă ceva mai spaţioasă, amplasată într-un cartier cu multe locuinţe, pentru a fi liniştiţi când cei doi copii ies afară să se joace.

„Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât. Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, a povestit Adela Popescu pentru Libertatea.

Deşi ştim cu toţii cât este de pasionată de modă, Adela Popescu va avea un dressing destul de mic, în comparaţie cu dorinţele lui Radu, care vrea cu orice preţ ca bucătăria să fie una foarte mare, pentru a putea găti.

„Radu își dorește foarte mult o bucătărie cu o insulă mare, pentru că el este pasionat de gătit și în fiecare seară îmi spune: „Uite, dacă eram acum la insula noastră din casa cealaltă, cum găteam eu? Ce pregăteam eu?”, a mai spus actriţa pentru aceeaşi sursă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro