Adela Popescu își sărbătorește ziua de naștere. Radu Vâlcan a surprins-o de dimineață cu un gest ce a dat-o pe spate

+3 click pentru
galerie

Adela Popescu își sărbătorește ziua de naștere. Radu Vâlcan a surprins-o de dimineață cu un gest ce a dat-o pe spate © instagram

Adela Popescu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Vedeta împlinește vârsta de 33 de ani, însă aceasta pare că întinerește pe zi ce trece. Prezentatoarea are parte de o familie deosebită, iar soțul ei a surprins-o cu un gest mai special de la prima oră a dimineții. 

Adela Popescu are un motiv de fericire în această zi. Vedeta împlinește astăzi 33 de ani, iar soțul ei a fost primul care i-a spus „La mulți ani”. La prima oră a dimineții, Radu Vâlcan a decis că este o zi importantă, așadar s-a hotărât să își ducă soția la serviciu. Bărbatul este conștient că frumoasa lui soție va primi multe urări de bine, așa ca mai bine îi este șofer, iar ea o să aiba timpul necesar să răspundă la toți prietenii.

„M-am gândit s-o duc eu la platou pentru că sigur va sta numai pe telefon.😎 La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Radu Vâlcan în dreptul unei fotografii alături de Adela Popescu. 

Este zilnic la muncă, dar în weekend se relaxeză

După cinci zile la rând în care se trezeşte dis-de-dimineaţă pentru a merge să prezinte o emisiune, Adela Popescu aşteaptă cu nerăbdare sfârşitul săptămânii pentru a-şi face toate poftele. Are un ritual special şi l-a făcut public şi pentru fanii de pe contul său de socializare: ,,Abia aştept ziua de mâine. Să ne trezim cu toţii, iar Radu să plece cu Alexandru în parc în timp ce eu rămân acasă cu Andrei. După trei pupături şi un mic dejun, să îl culc şi să înceapă #momentulmeu. Cu o cafeluţă pe canapea, butonând telecomanda în căutatea unui serial nou. Toată săptămâna aştept momentul asta....Oh, boy, mâine se anunţă ploaie!!!''.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro