La nouă luni de când a devenit mămică pentru prima dată, Adelina de la MPFM este, din nou, în culmea fericirii. A dat vestea fanilor

+4 click pentru
galerie

La nouă luni de când a devenit mămică pentru prima dată, Adelina de la MPFM este, din nou, în culmea fericirii. A dat vestea fanilor © Facebook

Anul 2019 a fost cu siguranţă cel mai bun din viaţa Adelinei de la Mireasă pentru fiul meu. Tânăra s-a căsătorit, şi-a botezat copilul, iar acum are parte de o nouă bucurie.

Adelina de la MPFM, în culmea fericirii

La nouă luni după ce a devenit mămică, Adelina de la MPFM le-a dat o altă veste mare oamenilor care i-au fost alături pe parcursul competiţiei. Asfel, după ce a trecut prin emoţii mari, a muncit, a învăţat, acum, Adelina de la MPFM poate să se bucure de laurii succesului, asta pentru că fosta concurentă a intrat în sfârşit în posesia diplomei de licenţă.

Cu alte cuvinte, Adelina de la MPFM este licenţiată în administrarea afacerilor şi îşi poate urma visul. Adelina de la MPFM a terminat Facultatea de Economie şi Adminsitrararea Afacerilor de la Universitatea din Craiva şi se poate declara un om fericit, după ce a scăpat de emoţii. Împlinită pentru ceea ce i s-a întâmplat în viaţă, Adelina de la MPFM a împărtăşit vestea şi cu prietenii virtuali. "Munca este singura realitate care se bazează pe perseverenţă şi formează un câştig real 📖", a scris Adelina pe Facebook, fiind foarte mândră de reuşita sa.

Adelina de la MPFM s-a căsătorit şi are un copil

Adelina a intrat în competiţia Mireasă pentru fiul meu pentru a-şi găsi sufletul pereche. Ceea ce i-a surprins pe fanii emisiunii a fost faptul că aceasta a intrat alături de fratele ei, Andrei, care, de asemenea, era în căutarea iubirii. Norocul lor a fost afară, iar Adelina s-a căsătorit şi a  devenit mămica unui băieţel superb.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro