Adelina şi Cristi Chivu au părăsit Italia de teama coronavirusului. Unde s-a mutat întreaga familie

Adelina şi Cristi Chivu au părăsit Italia de teama coronavirusului. © Arhiva

Şi vedetele fug din calea coronavirusului, mai ales pe cele pe care virusului ucigaş le-a prins în Italia, ţara cea mai contaminată din Uniunea Europeană. 

Printre cei pe care epidemia de coronavirus i-a prins în Italia se numără şi Adelina şi Cristi Chivu, împreună cu cele două fiice.

De teamă ca nu cumva unul dintre ei să contacteze temutul virus, familia vedetă a fugit direct în Elveţia, pentru următoarea perioadă. Cât vor sta acolo încă nu se ştie, însă siguranţa familiei este cea mai importantă.

Adelina, Cristi şi cele două fete ale lor locuiau în Milano, acolo unde în ultimele zile este o mare tevatură din cauza coronavirusului.

Imediat cum toată Italia a fost cuprinsă de teama coronavirusului, 325 de persoane fiind infectate cu virusul ucigaş, cei doi soţi au luat o decizie radicală.

Şi+au făcut bagajele, dar s+au şi aprovizionat cu medicamente pentru imunitate, apoi duşi au fost.

Dacă unii fug de coronavirus, Oana Roman nu are frică, aşa că a decis să plece în vacanţă în Italia.

După ce a făcut investigații amănunțite, Oana Roman a hotărât că nu are motive să își amâne vacanța, așa că merge cu capul înainte chiar în țara cu cel mai alarmant nivel de infectare din Europa.

"Am ajuns cu bine la Roma. Aici totul e calm , oamenii nu sunt deloc panicati, e plin de turiști, nu e nici o urma de panică. Prima oprire a fost la Fontana di Trevi", le-a tranmis Oana Roman celor care o urmăresc pe reţelele de socializare.

Bilanțul morților din Italia în urma coronavirusului 

Numărul morților din cauza coronavirusului continua să crească. În Italia, țara afectată cel mai mult de pe teritoriul european, numărul deceselor a ajuns în doar câteva ore la 12. De asemenea, numărul persoanelor infectate a ajuns la 370 de persoane. 

Printre persoanele infectate se numără și minori, și chiar un copil de doar 4 ani. Starea acestora nu este gravă, potrivit Mediafax

La nivel mondial s-au înregistrat peste 2700 de decese din cauza virusului ucigaș, iar alte 80.000 de persoane sunt infectate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro