Adevărul tulburător a ieșit la iveală. Ce scrie în certificatul de deces al Denisei Răducu! A suferit de o boală gravă

+3 click pentru
galerie

Adevărul tulburător a ieșit la iveală. Ce scrie în certificatul de deces al Denisei Răducu! A suferit de o boală gravă © arhiva

Denisa Răducu, cunoscuta cântăreață de manele, s-a stins din viață fulgerător la vârsta de 27 de ani, în urmă cu 2 ani. Cauza morții acesteia a fost bine cunoscută, dat fiind faptul că artista a stat multe luni în spital și se transformase complet, însă medicii au trecut altceva în certificatul de deces al tinerei. 

Decesul Denisei Răducu i-a șocat pe toți cei ce o îndrăgeau pe cunoscuta cântăreață de manele. La doar 27 de ani, artista a plecat din această lume, iar în urmă a lăsat multă durere și regret. Părinții, prietenii, fanii au fost devestați atunci când au aflat cumplita veste și chiar și după 2 ani, nimeni nu poate să o uite. 

Înainte să-și dea ultima suflare, tânără a stat o perioadă îndelungată în spital acolo unde medicii au încercat din răsputeri să-i salveze viața. Timp de 6 luni, Denisa s-a luptat cu o boală cumplită, un carcinom hepatic care s-a transformat într-un cancer generalizat. Ajunsese să aibă doar 23 de kilograme, iar în ciuda tratamentelor grele pe care le-a avut de îndurat, vedetă nu a făcut față bolii secolului. 

Certificatul de deces eliberat după trecerea în neființă a cântăreței prezintă altceva. Chiar dacă boala care a măcinat-o pe aceasta a fost cancerul, se pare că în document medicii au trecut la cauza decesului ”stop cardio-respirator”, fără alte precizări. Ultima suflare și-a dat-o acasă, în timp ce toate rudele îi acordau acesteia cele mai bune îngrijiri pentru a face față durerii bolii de care suferea/

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro