Adi Mutu și Sandra, momente de neuitat în Republica Dominicană. Îşi răsfaţă soţia tot timpul!

+3 click pentru
galerie

Adi Mutu și Sandra, momente de neuitat în Republica Dominicană. Îşi răsfaţă soţia tot timpul! © Instagram

Adi Mutu îşi răsfaţă soţia cum n-o face nimeni! Sandra Mutu duce o viaţă de prinţesă, iar briliantul o surprinde în fiecare zi cu gesturi frumoase! Cei doi au plecat într-o vacanţă romantică.

Deşi este extrem de ocupat prin pisma jobului de antrenor pe care îl are în Emirate, Adi Mutu şi-a luat câteva zile libere şi a dus-o pe Sandra în Republica Dominicană, loc de care s-au îndrăgostit şi îl vizitează în fiecare an! Mai ales că acolo locuiesc şi fetiţele fostului fotbalist!

Plimbări cu barca, peisaje incredibile, parcă desprinse din basme, dar şi momente intime şi tandre în doi! La ceas de seară, Adi Mutu i-a făcut şi o surpriză de proporţii frumoasei Sandra! La restaurantul la care cei doi au luat cina, fostul fotbalist a chemat la masă, special pentru frumoasa sa soţie, o trupă de mariachi!

Ei...şi nu putem trece cu vederea silueta impecabilă a Sandrei! Soţia briliantului arată demenţial în costum de baie, iar silueta sa este demnă de podiumurile din întreaga lume! Chiar dacă a devenit mămică pentru prima oară în anul 2017, Sandra Mutu este foarte atentă la felul în care arată, nu îşi neglijează corpul, iar asta se poate observa imediat. Este foarte înaltă şi are o alură de model, are abdomenul tonifiat, picioare lungi şi subţiri, iar mama natură a înzestrat-o cu tot ce e mai frumos!

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro