Adina Alberts și fetița s-au întors la Viorel Cataramă, după trei teste negative de COVID-19: „Familia s-a reunit”

Adina Alberts și fetița s-au întors la Viorel Cataramă, după trei teste negative de COVID-19: „Familia s-a reunit” © Arhivă

Totul e bine când se termină cu bine, se pare. După ce a primit rezultate negative la trei teste pentru coronavirus, Viorel Cataramă s-a reunit cu soția și cu fiica lui. Inițial, Adina Alberts a luat-o pe micuță și a plecat de acasă pentru siguranța lor.

Viorel Cataramă a stârnit mare vâlvătaie atunci când a anunțat că se autoinfectează cu coronavirus. Vestea a luat-o prin surprindere și pe soția lui, medicul estetician Adina Alberts, care a plecat de acasă, cu tot cu fiică, pentru ca nu cumva să se infecteze și ele.

Iată că, acum, după ce Cataramă a fost declarat oficial sănătos, familia s-a reunit.

„Familia s-a reunit sămbătă. Suntem cu toții foarte fericiți și suntem bine”, a declarat Viorel Cataramă, pentru VIVA!

Ce urmează pentru Cataramă

Chiar dacă nu s-a infectat cu coronavirus, Viorel Cataramă nu încheie lupta. Fostul politician a dezvăluit că se va întâlni cu Înalt Prea Sfințitul Teodosie, pentru a discuta măsurile prin care preoții vor putea să slujească din nou în biserici.

„Mâine, la ora 13.30 mă voi întâlni la Constanța, la cererea domniei sale, cu IPS Teodosie. Cred că vom putea identifica căi și mijloace prin care preotii și credincioșii să poată sluji în biserici”, a mai precizat Cataramă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro