Exclusiv / Adina Buzatu are o nouă meserie. Puţine dive din showbiz ar fi în stare de aşa ceva

+5 click pentru
galerie

Exclusiv / Adina Buzatu are o nouă meserie. Puţine dive din showbiz ar fi în stare de aşa ceva © Instagram

Adina Buzatu este una dintre cele mai curajoase vedete de la noi. Pe lângă faptul că a ales să se dedice mereu bărbaţilor, realizând cele mai frumoase haine pentru aceştia, Adina Buzatu nu s-a lăsat şi şi-a îndeplinit un mare vis.

Vedeta a devenit pilot de raliuri

Da, da, aţi auzit bine. Chiar dacă multe vedete de la noi nici nu ar vrea să audă de aşa ceva, acesta nu este şi cazul Adinei Buzatu, care şi-a îndeplinit un mare vis. Totul a pornit în joacă, însă, în cele din urmă, aventura s-a transformat într-un adevărat succes. Adina Buzatu a devenit pilor de raliuri cu acte în regulă.

Dragostea pentru modă a adus-o alături şi de noua meserie. Chiar dacă poate părea ciudat, Adina Buzatu ne-a povestit că în urmă cu ceva timp chiar a avut şansa de a susţine o prezentare de modă în care modelele de pe podium au fost chiar piloţi. Acolo l-a cunoscut şi pe cel care a ajutat-o să înveţe tainele acestui sport. Cu ajutorul familiei şi cu sprijinul prietenilor, Adina Buzatu nu s-a lăsat, iar astăzi se poate lăuda cu titulatura de pilot de raliuri, după ce a absolvit Școala de Pilotaj.

“Mă fascinează lumea automobilismului sportiv, am fost copilot de multe ori, ba chiar odată, la Arad, am organizat o prezentare de modă cu piloți în deschiderea raliului. Acolo, l-am cunoscut pe Vali Porcișteanu, pilot și campion național, “model de ocazie”, cu care, ulterior, am decis să fac cursuri de condus preventiv. De acolo și până la brevetul de pilot a fost doar un pas. M-am distrat extraordinar și am învățat enorm, atât de la Vali, cât și de la piloții din echipa Vali Porcișteanu Racing, deși unii dintre ei erau copii, aveam 12 -13 ani. M-am împrietenit cu ei, mi-au dat o grămadă de ponturi, așa cum le-am dat și eu, în trecut, când m-au vizitat la magazin. A fost o experiență extraordinară, îmi doresc să o repet, dar nu știu cât o să-mi iasă pentru că îmi petrec weekendurile alături de clienții mei, la magazin”, a declarat Adina Buzatu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest