Adina Buzatu, în compania unuia dintre cei mai celebri bărbaţi din România. Ipostaza în care au fost surprinşi

+5 click pentru
galerie

Adina Buzatu, în compania unuia dintre cei mai celebri bărbaţi din România. Ipostaza în care au fost surprinşi © Instagram

Adina Buzatu a fost în centrul atenţiei, zilele trecute, atunci când a fost suprinsă în compania unuia dintre cei mai celebri bărbaţi din România. Vedeta s-a întâlnit cu nimeni altul decât Gheorghe Zamfir cu ocazia unui super eveniment.

Adina Buzatu și Gheorghe Zamfir au petrecut alături de Sting, Zucchero și Andreea Bocelli. Gheorghe Zamfir și stilista Adina Buzatu au participat, săptămâna trecută, la petrecerea aniversară, de 60 de ani, a lui Andreea Griminelli, considerat cel mai bun flautist contemporan al lumii.

Griminelli a organizat, pe arena Pala Bigi din Italia, un concert caritabil de ziua sa. Sting, Zucchero, Gheorghe Zamfir, Andrea Bocelli, Amii Stewart și Sumi Jo au fost doar câțiva dintre artiștii care au cântat în cinstea sa.

Printre invitații sărbătoritului s-a numărat și Adina Buzatu, prietenă cu Griminelli și, totodată, stilista care se ocupă de ținutele lui Gheorghe Zamfir.

Adina Buzatu s-a declarat fericită şi privilegiată pentru faptul că a avut ocazia să se afle, alături de Gheorghe Zamfir, printre invitaţii exclusivişti de la ziua lui Andreea Griminelli. Vedeta a mărturisit, de asemenea, că compania marelui nostru artist, Gheorghe Zamfir, i-a mângâiat sufletul, putând să se declare mândră de strânsa legătură care există între ei.

„Am trăit o nouă experință extraordinară alături de uriașul Gheorghe Zamfir, iubit și respectat de artiștii de top ai lumii, care fac reverențe în fața geniului naiului. Este emoționant să vezi cum superstarurile lumii se adresează românului nostru cu apelativul „Maestro”, îi cunosc discografia și îl ascultă cu mare interes când acesta le împărtășește tainele instrumentului său. Sunt 5 sau 6 ani de când colaborez cu Gheorghe Zamfir. Prețuiesc foarte mult prietenia care s-a legat între mine și familia Zamfir”, a declarat Adina Buzatu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro