Adina de la Heaven nu își botează fetița, dar face petrecere cu 100 de invitați. Ce a decis artista

+3 click pentru
galerie

Adina de la Heaven nu își botează fetița, dar face petrecere cu 100 de invitați. Ce a decis artista © Instagram

Adina de la Heaven, Postelicu, pe numele din buletin, a trăit o minune în urmă cu câteva luni, atunci când a devenit mămică pentru prima oară. Blondina a născut-o pe Zaynab Maria la vârsta de 40 de ani și de atunci trăiește fericirea supremă.

Adina de la Heaven a luat decizia ca micuța ei să nu fie botezată, iar asta se întâmplă pentru că tatăl micuței, artistul Glance, este de altă religie. Așadar, vedeta și iubitul ei, în vârstă de 29 de ani, se pregătesc pentru petrecerea la care așteaptă 100 de invitați. Nu este vorba despre un botez, ci despre o reuniune în cinstea micuței.

"Facem o petrecere cu peste 100 de invitați, nu e botez, pentru că asta nu se face la musulmani", a mărturisit Adina Postelnicu pentru click. Petrecerea va avea loc la un restaurant din zona Herăstrău din București și vor participa aproximativ 100 de persoane, pe care Adina de la Heaven și Glance îi așteaptă cu drag. "Glance nu vrea ursitoare, le consideră un moft, așa că nu cred că vom avea. Eu am vrut petrecere restrânsă, doar cu familia și am ajuns la peste sută de invitați", a mai spus Adina, pentru sursa citata.

"Până acum am primit multe hăinuțe, lenjerie pentru ea, dar un cort pentru joacă e ceva minunat. Cred ca nu va mai dormi în pătuț de acum încolo", a mai declarat Adina Postelnicu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro