Însărcinată în șase luni, Adina de la Heaven povestește miracolul care i s-a întâmplat la vârsta de 40 de ani: "De la agonie la extaz"

+3 click pentru
galerie

Însărcinată în șase luni, Adina de la Heaven povestește miracolul care i s-a întâmplat la vârsta de 40 de ani: "De la agonie la extaz" © Instagram

Bucurie de nedescris în familia Adinei de la Heaven. Artista este însărcinată în șase luni și urmează să aducă pe lume o fetiță, în luna august.

Cântăreața a trecut printr-o cumpănă în urmă cu un an, atunci când și-a pierdut tatăl, dar iată că acum a răsărit soarele și pe strada ei, căci a primit cea mai frumoasă veste, la vârsta de 40 de ani: va deveni mamă pentru prima oară. Adina de la Heaven se iubește de cinci ani cu rapperul Glance, în vârstă de 29 de ani, care este foarte încântat că va deveni tătic.

"FETIȚĂ..rezultatul dragostei noastre :) @glancealmassany <3 <3 <3 Azi se împlinesc 25 de săptămâni de când trăiesc cele mai frumoase senzații pe care le poate trăi o femeie :) A venit în viața mea atunci când aproape tot universul meu se prăbușise. Abia acum am înțeles cu adevărat ce înseamnă să treci de la agonie la extaz. Sunt absolut convinsă că TATI..acolo sus.. mi -a pus o vorba bună la Dumnezeu și mi-a trimis cel mai frumos cadou pe care aș fi putut să l primesc vreodată la împlinirea celor 40 de ani... acela de a deveni MAMĂ :)", a scris Adina de la Heaven, pe Instagram.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro