Adio copilărie! Fiica lui Giani Kiriţă a devenit o bombă sexy la 20 de ani

+3 click pentru
galerie

Adio copilărie! Fiica lui Giani Kiriţă a devenit o bombă sexy la 20 de ani © Instagram

Giani Kiriţă este unul dintre cei mai apreciaţi jucători de fotbal din România, retras însă din activitate. Deşi căsnicia a eşuat, relaţia cu fiica lui este una de minune. La doar 20 de ani, Roxana arată senzaţional.

Roxana Kiriţă are 20 de ani şi a devenit o femeie în adevăratul sens al cuvântului, anii punând uşor amprenta asupra ei. Fiica celebrului fotbalist s-a mutat în Anglia cu iubitul ei, unde acesta are mai multe afaceri.

Datorită faptului că este o femeie frumoasă, Roxana a trecut prin diferite escapade amoroase, reuşind să schimbe băieţii destul de des. În cele din urmă, focoasa Roxana a rămas cu Andi, bărbatul cu care este în prezent. Cei doi se iubesc foarte mult şi arată asta si pe conturile de socializare, punând poze care mai de care împreună.  

De mică, Roxana a fost o împătimită a make-upului, ea absolvind cursuri în acest domeniu, visul ei fiind cel de a deveni un cunoscut make-up artist. "Am absolvit un curs de make up si am inceput sa lucrez de cateva luni in domeniu. Asta imi doresc sa fac pentru ca vreau sa devin cunoscuta, apreciata si, de ce nu, sa castig banii mei. Recunosc ca am avut mai multe posibilitati decat ceilalti copii.", povestea Roxana într-un interviu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro