Adrian Alexandrov, îngenuncheat de viața departe de Elena Udrea și de fiica lor: „Când văd câte un bebeluș, intru în depresie”

+3 click pentru
galerie

Adrian Alexandrov, îngenuncheat de viața departe de Elena Udrea și de fiica lor © Arhivă

În timp ce Elena Udrea o crește pe micuța Eva, fetița ei și a lui Adrian Alexandrov, logodnicul blondinei își vede de afacerile sale, în România. Distanța este grea pentru Adrian Alexandrov, care recunoaște că numai afacerile îl țin departe de Costa Rica.

„E o situaţia mai complicată. Nu îmi e uşor să fac drumurile acestea, să stau aici, în România. Am un business, trebuie să mă ocup. Bucuria mea e să-mi văd copilul. O dată la o lună şi jumătate mă întorc aici pentru o săptămână-două, ca să mă ocup de afacerile mele. Ştiu că urmează să plec, încerc să mă bucur de fiecare clipă alături de ele, timpul trece mult mai repede. Când sunt aici, dorul e foarte greu. Vorbim la telefon, îmi trimite poze şi clipuri. Când văd câte un bebeluş, intru în depresie”, a spus Alexandrov, la o emisiune TV.

Tot atunci, Adrian Alexandrov a mărturisit că detaliile botezului micuței Eva nu sunt bine bătute în cuie. De fapt, nici data nu o știu, nici nașii.

„Creşte foarte repede. Pare că începe să înţeleagă din ce în ce mai multe. Trebuie să o botezăm. Are o problemă: nu vrea să stea în braţe decât la Elena sau la bunica. Ne gândim cum o să fie când o va lua preotul în braţe ca s-o bage în cadelniţă. Vrem să facem botezul cât mai repede. Era mai uşor la trei luni. Nu am stabilit când, nu am stabilit naşii”, a mai spus iubitul Elenei Udrea.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro