Adrian Daminescu face rugăciuni în fiecare seară, pentru Mihai Constantinescu. Artistul speră la un miracol

Adrian Daminescu face rugăciuni în fiecare seară, pentru Mihai Constantinescu. Artistul speră la un miracol © captura video

Adrian Daminescu, prietenul bun al lui Mihai Constantinescu și confidentului lui, speră la un miracol și se roagă neîncetat pentru ca artistul să își revină.

Mihai Constantinescu se află în continuare în comă la Spitalul Floreasca, în stare stabilă, după ce în urmă cu câteva zile a suferit un stop cardio-respirator. Adrian Daminescu a comparat situația cântărețului, care și-a revenit din comă, după trei săptămâni, și speră că prin rugăciune și gânduri bune Mihai Constantinescu se va însănătoși și va reveni pe scena pe care o iubește atât de mult.

Mihai Constantinescu mai avut probleme medicale în trecut

Mihai Constantinescu are o proteză biologică în pozitie mitrală, o proteză biologică în poziţie aortică (2018), o proteză biologica iterativă poziţie mitrală şi anuloplastie tricuspidiană (2017). Nefrectomie dreapta (2018). Bloc atrioventricular grad 1. Accident vascular cerebral sylvian drept prin embolie septică (a III-a 2019).

Luni seara, Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital. Cântărețul se confruntă de ani de zile cu probleme de sănătate la inimă.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro