Adrian Enache şi Iuliana Marciuc, motiv de mare bucurie! Ce anunţ au împărtăşit fanilor? FOTO

+2 click pentru
galerie

Adrian Enache şi Iuliana Marciuc, motiv de mare bucurie! Ce anunţ au împărtăşit fanilor? FOTO © Sursă Facebook

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache sunt în culmea fericirii. Aceştia au avut parte de un eveniment foarte important din viaţa lor, veste pe care au împărtăşit-o cu fanii pe reţelele de socializare.

Fiul celebrului cântăreţ Adrian Enache şi al frumoasei Iuliana Marciuc a împlinit 14 ani pe data de 28 octombrie. Cei doi sunt extrem de mândri de copilul lor, căruia i-au transmis un mesaj emoţionant pe Facebook.

”O minune de copil, de azi adolescent. Mulțumim că ne-ai ales să-ți fim părinti și vom fi mereu de partea ta”, a scris Iuliana Marciuc în postarea de pe Facebook, la descrierea pozei fiului ei David.

David a avut parte de două surprize de ziua lui de naştere. Acesta a sărbătorit alături de cei mai buni prieteni într-o excursie de două zile ce a avut loc în Județul Constanța. Cealaltă surpriză a venit din partea părinţilor săi, care i-au oferit un tort aniversar.

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache trăiesc de mulţi ani o frumoasă poveste de dragoste. David nu este singurul copil al solistului. Acesta mai are o fată superbă, în vârstă de 23 de ani, Diana Enache, din fosta sa căsnicie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro