Adrian Enache şi Iuliana Marciuc, motiv de mare bucurie! Ce anunţ au împărtăşit fanilor? FOTO

+2 click pentru
galerie

Adrian Enache şi Iuliana Marciuc, motiv de mare bucurie! Ce anunţ au împărtăşit fanilor? FOTO © Sursă Facebook

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache sunt în culmea fericirii. Aceştia au avut parte de un eveniment foarte important din viaţa lor, veste pe care au împărtăşit-o cu fanii pe reţelele de socializare.

Fiul celebrului cântăreţ Adrian Enache şi al frumoasei Iuliana Marciuc a împlinit 14 ani pe data de 28 octombrie. Cei doi sunt extrem de mândri de copilul lor, căruia i-au transmis un mesaj emoţionant pe Facebook.

”O minune de copil, de azi adolescent. Mulțumim că ne-ai ales să-ți fim părinti și vom fi mereu de partea ta”, a scris Iuliana Marciuc în postarea de pe Facebook, la descrierea pozei fiului ei David.

David a avut parte de două surprize de ziua lui de naştere. Acesta a sărbătorit alături de cei mai buni prieteni într-o excursie de două zile ce a avut loc în Județul Constanța. Cealaltă surpriză a venit din partea părinţilor săi, care i-au oferit un tort aniversar.

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache trăiesc de mulţi ani o frumoasă poveste de dragoste. David nu este singurul copil al solistului. Acesta mai are o fată superbă, în vârstă de 23 de ani, Diana Enache, din fosta sa căsnicie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro