Adrian, concurent la „Insula iubirii”, a fost condamnat la un an de închisoare

Adrian, concurent la „Insula iubirii”, a fost condamnat la un an de închisoare © Antena 1

Adrian, concurent în sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii”, a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare, pentru infracțiunea de purtare abuzivă.

Adrian Boțoc, care era cercetat într-un dosar de purtare abuzivă, și-a aflat sentința. Pentru că a lovit un individ care a venit să petreacă în clubul în care activa drept bodyguard, concurentul „Insula iubirii” a primit acum o condamnare de un an de închisoare, cu suspendare.

„În baza art. 396 alin. 2 şi 10 C.proc.pen., cu reţinerea art. 76 alin. 1 C.pen. condamnă inculpatul BOŢOC ADRIAN-DANIEL, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, prev. de art. 296 alin. 2 rap. la art. 193 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 75 alin. 1 lit. a) C.pen. În temeiul art. 91 C.pen. suspendă executarea pedepsei de 1 an închisoare sub supraveghere pe o durată de 2 ani, termen de supraveghere stabilit conform art. 92 C.pen., care se va calcula de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare. În temeiul art. 93 alin. (1) C.pen. impune inculpatului respectarea următoarelor măsuri de supraveghere pe durata termenului de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În temeiul art. 93 alin. 2 lit. b) C.pen. impune inculpatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate”, se arată în sentință, potrivit ziardecluj.ro.

Inițial, Adrian trebuia să achite și 40.000 de lei bărbatului pe care l-a lovit, însă acesta și-a retras pretențiile. Tot Judecătoria Cluj-Napoca a decis ca Adrian să lucreze 60 de zile în folosul comunității, la o biserică locală sau la primărie.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro