Adrian Mutu îşi răsfaţă soţia la plajă. În ce loc de vis au început cei doi Noul An / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Adrian Mutu îşi răsfaţă soţia la plajă. În ce loc de vis au început cei doi Noul An / VIDEO © Instagram

Are un corp de pus pe copertă, iar Adi Mutu are de ce să fie mândru de soţia lui! Sandra Mutu arată impecabil şi nu ezită să îşi etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia! Briliantul şi-a luat o scurtă pauză de la antrenamente şi îşi petrece timpul cu familia sa, potrivit Antena Stars.

Adi şi Sandra Mutu petrec tot în Dubai, însă...de data asta nu la vreun restaurant cu ştaif, ci într-o vilă din mijlocul deşertului, pe care briliantul a închiriat-o special pentru câteva zile, pentru familia sa! Micuţul Tiago a fost în centrul atenţiei şi s-a jucat toată ziua, în timp ce frumoasa sa mămică s-a relaxat la piscină.

Adi Mutu a angajat şi un majordorm, pentru ca dorinţele soţiei sale să fie îndeplinite pe loc. Eheee..asta da viaţă de regină! Ce femeie nu şi-ar dori asemenea soţ, care ar fi în stare să îi aducă şi luna de pe cer?

Viaţa lor pare o continuă vacanţă! Pe lângă suprizele frumoase pe care şi le fac, Adi şi Sandra Mutu trăiesc zi de zi o adevărată aventură în Dubai, acolo unde antrenează „Briliantul" . Adrian Mutu şi Sandra locuiesc în Abu Dhabi şi îşi petrec tot timpul liber la piscină, ori la terase de fiţe din luxosul resort în care au cumpărat un apartament!

Sandra şi Adrian Mutu s-au căsătorit în 2017

După ce au devenit părinţi, Sandra şi Adrian Mutu şi-au unit destinele în faţa Lui Dumnezeu la mijlocul lunii octombrie, în 2017. Naşii celor doi au fost Cosmin Contra şi soţia sa. Cu doar câteva ore înainte de cununia religioasă, Sandra şi Adrian Mutu şi-au creştinat şi băieţelul, pe Tiago, ai cărui naşi sunt Beatrice şi Eduard Stăncioiu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro