Adrian Mutu și Sanda, îndrăgostiți ca în prima zi! Ce au observat fanii, pe brațul „Briliantului”

+3 click pentru
galerie

Adrian Mutu și Sanda, îndrăgostiți ca în prima zi! Ce au observat fanii, pe brațul „Briliantului” © Instagram

De când s-a mutat în Dubai, Adrian Mutu duce o viață de lux, la care alții doar visează! Și, pe lângă cariera înfloritoare ca și antrenor, are alături o bijuterie de femeie, pe care foarte mulți bărbați și-ar dori-o!

După 4 ani de relație, Adrian Mutu și Sandra, soția lui sunt mai îndrăgostiți ca niciodată! Cei doi sunt fericiți și nu ezită să-și exprime iubirea și pe rețelele de socializare, acolo unde au numeroși fani care de-abia așteaptă să vadă fotografii cu ei, care mai de care mai frumoase și emoționate. De curând, Sandra Mutu a postat o fotografie pe Instagramul său, alături de Adrian Mutu. 

Îmbrățișați și cu un zâmbet care se vede din satelit, cei doi au făcut internauții să înroșească butonul de like și să-i complimenteze pe cei doi. Mai mult, detaliul care a atras atenția tuturor a fost un tatuaj de pe brațul „Briliantului”, cu numele soției sale. Internauții nu au putut să nu-l remarce și să-l complimenteze pe acesta pentru gestul pe care l-a făcut, din iubire pentru soția sa. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro