Adrian Neaga, devestat după vestea morții bunului său prieten, Martin Tudor: ”Sunt șocat”

Adrian Neaga, devestat după vestea morții bunului său prieten, Martin Tudor, fostul portar al Stelei. ”Sunt șocat” © antena1

Este o zi neagră în lumea sportului românesc. Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit în urmă cu puțin timp din cauza unui infarct. Prietenii sunt devestați la auzul acestei vești, iar Adrian Neaga, fotbalist și bun prieten cu Martin, nu poate să accepte acest lucru.

Lumea sportului este în doliu după ce Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit la doar 43 de ani în urma unui infract. Prietenilor nu le vină să creadă acestă veste care a venit ca un trăsnet la începutul acestei săptămâni. 

Adrian Neaga, bun prieten și fost coleg cu Martin, este încă în stare de șoc la auzul veștii din această după-amiază și a explicat că nici măcar nu poate să vorbească în aceste momente.

”„Sunt șocat! Nu pot să vorbesc de Tudorică... Nu-mi vine să cred! Înțelegeți-mă, va rog”, a spus Adrian Neaga, potrivit Gsp

Toate persoanele care l-au cunoscut pe Martin Tudor nu acceptă faptul că bunul prieten, fostul coleg, sau doar cunostință, nu mai este printre ei. 

„Nu-mi vine să cred... Cum să moară Marin Tudor? Doamne, Dumnezeule! Ce veste proastă... Nu se poate. Nu se poate! Nu-mi vine să cred așa ceva. Dumnezeu să-l ierte. N-am cuvinte" , a spus Dani Coman, fost portar și actual președinte la Astra, potrivit sursei citate. 

„Nu-mi vine să cred! Este o veste... Stau pe telefoane și eu. Era la Reșița cu treaba. Nu știu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău. Nici nu stiu ce să mai zic...", a declarat și Daniel Oprița, fostul său coleg.

Martin Tudor s-a născut la Avrig, pe 10 iunie 1976. A debutat la Jiul Petroșani la vârsta de 20 de ani,  iar în anul 1997 a semnat cu Olimpia Satu Mare. La doi ani după acest debut a ajuns la echipa Steaua, unde a devenit portar și unde a câștigat duelul cu Eugen Nae și Tibi Lung.  

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro