VIDEO / Adriana Bahmuţeanu, confesiune halucinantă despre „medicul cu 8 clase”! Ce se spunea despre el

+3 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu, confesiune halucinantă despre „medicul cu 8 clase”! Ce i-a spus acesta, faţă în faţă © captură video

Matteo Politi, „medicul cu 8 clase” a revoltat întreaga ţară! Adriana Bahmuţeanu l-a cunoscut şi a venit în platoul emisiunii "Răi Da Buni", pentru a povesti un episod de-a dreptul şocant, ce îl are ca protagonist pe medicul impostor.

Adriana Bahmuţeanu l-a cunoscut pe Matteo Politi la deschiderea unei clinici de înfrumuseţare, unde a fost cu o prietenă. Acolo, vedeta a trăit un şoc! L-a văzut pe „medicul cu 8 clase” cum injecta doamnele invitate pe gratis, fără mănuşi şi fără dezinfectant. 

"Eu l-am cunoscut ca Matteo, un doctor din Italia. Probabil abia aterizase în România. Am fost invitată la o deschidere de clinică de frumuseţe, unde l-am văzut pe acest ciudat. Mie mi s-a părut un om ciudat. Mi-a fost prezentat ca un doctor foarte bun din Italia care a venit să opereze în România. Eu nu cred aşa ceva. N-am impresia că cei mai buni doctori de pe planetă vin aici să opereze şi să-şi facă meseria (...) S-a desfăcut prima şampanie bună, s-a desfăcut a doua şampanie bună, toate clientele consumau şampanie. Era un apartament de fapt, foarte frumos aranjat, cu mese ca de masaj, prin Tei. Nu era într-o zonă de mega fiţe. Pe mine m-a şocat că l-am văzut fără mănuşi. Erau trei-patru paturi de masaj pe care stăteau domnişoarele dispuse să-şi facă. Cine dorea, putea să se injecteze gratis. Omul nu purta mănuşi, se plimba dintr-o cameră în alta, unde erau aceste paciente. Nici măcăr nu avea dezinfectant. Eu am văzut că lua un şerveţel demachiant şi le ştergea pe faţă şi le injecta. Mi s-a părut foarte aiurea", a mărturisit Adriana Bahmuţeanu, în platoul emisiunii "Răi Da Buni".

De asemenea, vedeta a fost şocată de faptul că Matteo Politi făcea operaţiile doar cu anestezie locală. "Eu am zis că e nebun. Cum e posibil ca din atâţia doctori să vină el să spună aberaţiile astea? Clientele respective în credeau. El era un fel de guru, explica cum se poate face orice operaţie cu anestezie locală", a mai spus Adriana Bahmuţeanu. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro