Adriana Bahmuţeanu împlineşte astăzi 44 de ani! Mesajul Marei Bănică pentru ea: "Am râs, am plâns, am consolat-o la toate divorţurile"

+3 click pentru
galerie

Mara Bănică şi Adriana Bahmuţeanu © Facebook

Este zi de sărbătoare pentru Adriana Bahmuţeanu! Cunoscuta brunetă împlineşte vârsta de 44 de ani, iar urările din partea prietenilor au început să apară dis-de-dimineaţă. Printre primele persoane care i-au scris a fost Mara Bănică.

Mara Bănică a scris un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare pentru Adriana Bahmuţeanu. Cele două se cunosc de 23 de ani, timp în care au legat o prietenie foarte frumoasă şi au fost alături una de cealaltă şi la bucurie, dar şi la necaz.

"Sunt 23 de ani de când o cunosc. Prima întâlnire dintre noi a fost într-un troleibuz, pe ruta Universitate-Piaţa Rosetti. Mi-a atras atenţia faptul că avea un microfon în mână şi era însoţită de un cameraman. Am intuiut că mergeam în acelaşi loc. Vedeţi voi, pe vremea aceea, multe echipe de filmare mergeau pe teren cu transportul în comun. Am intrat în vorba. Eu sau ea, nu mai ţin minte. Ştiu, însă, că mi-a plăcut la ea zâmbetul. Sagalnic şi buclucaş, aşa. Peste ani, am trăit împreuna de toate: am râs, am plâns, am consolat-o la toate divorţurile (şi n-au fost puţine). O dată ne-am şi certat. Dar în atâtia ani, o dată e chiar puţin. Aş vrea să-i fie bine. Ei şi copiilor ei. Aş vrea să fie echilibrată şi liniştită. Şi, daca se poate, aş vrea să-i spun “La Mulţi Ani, Bahmu!” şi peste 50 de ani!:) Pana una-alta, aştept să mă întorc acasă în câteva ore şi să mă facă să râd cum ştie ea. ❤️", a scris Mara Bănică. 

Mara Bănică s-a despărţit de iubit, după cinci ani de relaţia

Mara Bănică a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, acolo unde i-a mulţumit lui Răzvan pentru tot ce au trăit împreună. Mara Bănică a anunţat pe reţelele de socializare că relaţia ei s-a terminat.

"Draga Razvan, îţi mulţumesc pentru aceşti cinci ani minunaţi în care ai stat alături de noi. În lumea asta atât de mare, oameni adevăraţi sunt puţini, iar tu mi-ai arătat în fiecare clipă că eşti unul dintre ei. Dumnezeu mi-a îngăduit să te găsesc şi am să iî mulţumesc întreaga viata pentru asta. Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi, dar ştiu sigur că îţi vreau tot binele din lume. Si sunt convinsă că şi tu vrei aceleaţi lucruri pentru mine şi pentru Dima. Te iubim tare, tare, aşa cum şi tu ne iubeşti, sunt sigură. Faptul că nu mai formam o pereche nu înseamnă decât un alt capitol din vieţile noastre, mai frumos şi mai întelept. Acum mi-aş dori să zâmbeşti, te rog, pentru ca vreau să-ti spun “E, na! Asta nu e bine!”:) Ai grijă de tine şi când ţi se face dor de noi, ştii că rămânem oricum familia ta. ❤️ În final, vreau să-mi rog colegii din presă să trateze cu decenţă acest moment. Mulţumesc", a scris Mara Bănică. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro