Adriana Bahmuțeanu a fost operată de urgență: „A durat mai mult de cinci ore”

+3 click pentru
galerie

Adriana Bahmuțeanu a fost operată de urgență © Facebook

Au fost zile dificile pentru Adriana Bahmuțeanu. Vedeta a ajuns, ieri, de urgență la spital, iar în urmă cu puțin timp a ieșit din operație.

Operația Adrianei Bahmuțeanu a ținut mai mult decât se așteptau medicii, așa cum a explicat chiar sora vedetei.

„A fost o operație de urgență. Adriana este ok. Am reușit să vorbesc adineauri la telefon cu ea. Era, așa, adormită și mi-a zis că totul a decurs foarte bine. Mi s-a spus că operația a fost o reușită, că a durat mai multe ore decât se așteptau inițial, mai mult de cinci ore. Adriana a fost transferată către terapie intensivă unde va petrece noaptea și abia mâine va fi dusă într-o rezervă, unde o putem vizita liniștiți. Mama, săraca, e terminată. Tremură carnea pe ea. Și tata la fel”, a explicat Anca Toma, sora Adrianei Bahmuțeanu, la „Răi da Buni”.

Ce spunea Adriana Bahmuțeanu, înainte de operație

Adriana Bahmuţeanu a ajuns luni la spital cu dureri cumplite. Medicii au decis de urgenţă să o interneze, iar cel mai probabil, astăzi va fi operată. În direct la xtra Night Show, vedeta a vorbit despre cum se simte şi ce i-au spus medicii.

„Mi s-a făcut rău. Mă doare. Am simţit aşa un junghi aici ca un cuţit, mi s-a făcut rău şi am ajuns la spital. E adevărat că m-am cam jucat cu focul şi am ridicat greutăţi, dar asta e. Cred că o să intru direct pe operaţie, da. Pentru că aşa un set de analize am făcut. Adică, nu. Problema e că deja burta mea începe să o ia razna. Ştii? Am avut noroc că am venit aici şi că m-a oprit aici. Eu sper ca mâine să fie totul bine, să mă operez şi în câteva zile, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ajung acasă. Nu mă simt foarte ok. Sunt puţin confuză. E adevărat că mi-au făcut ceva, nu ştiu, o perfuzie”, a spus Adriana Bahmuţeanu la Xtra Night Show.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest